Logo t-shirt – sort/sort print

LOGO T-SHIRT TIL MÆND

Blød sort bomulds t-shirt i økologisk bomuld med stort Copenhagen Rags tryk foran, trykket er i sort som t-shirten, så det er forskellen i struktur, der skaber effekten. slank pasform.

349,00 kr.

Beskrivelse

T-SHIRT MED STORT LOGOPRINT

NU ER DEN PÅ LAGER IGEN! 

Blød økologisk t-shirt med tryk foran. Sort med sort tryk.

Trykket er Copenhagen Rags logo, lavet af Nina Kampmann. Denne model er i sort med sort tryk. De nye farver er; koksgrå med sort tryk, klar grøn med hvidt tryk og caffelatte batikfarvet med hvidt tryk. Derudover er der kommet flere størrelser hjem i sort med sort tryk, brun med sort tryk og bestselleren hvid med kongeblåt tryk. Se alle farver her.

T-shirten fåes også i ensfarvet sort, hvid og brun.

T-shirt er i blød økologisk bomuld, der holder form og farve, vask efter vask.

Pasformen er slank men ikke tætsiddende. Modellen er lavet som en t-shirt til mænd, men den kan kan sagtens bruges af begge køn. Hvis du er på jagt efter en mere feminin t-shirt, skal du se på She T-shirt her.

Modellen på billedet er 189 cm høj og har en str L på.

Produktionen af disse t-shirts er lavet i Tyrkiet, hos en kvindelig virksomhedsejer, med et lille agentfirma. Hun har haft en hård tid, gennem Corona krisen, så det er en stor fornøjelse, at jeg kan være med til at holde hende i gang, ved bl.a. at lave disse t-shirts hos hende.

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

, , , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret