Bethany Tee – støvet lyserød

EKSKLUSIV T-SHIRT

Bethany Tee er lavet i en utrolig blød luksuskvalitet, som er en blanding af øko bomuld, silke og nylon. Modellen er luftig og afslappet. Perfekt sommer tee i lys blush/støvet lyserød, til dig der kun vil have det bedste.

749,00 kr.

Beskrivelse

LUKSUS TEE MED FLOT STRIKMØNSTER

Bethany Tee har en afslappet t-shirt pasform, ærmer og kanten forneden har en fin rullekant, der giver et moderne udtryk, halsen er let udringet og har en fin rib. Bethany Tee er finstrikket (14 gauge) med et smukt og feminint hulmønster. Bethany Tee er en perfekt forårs og sommer t-shirt til dig der gerne vil have en luksus t-shirt.

Bethany kan fås i farverne lys blush, støvet mint eller camel, se alle farverne her. Bethany er lavet af et luksuriøs garn i økologisk bomuld, silke og nylon, der har et blødt touch og en smuk drapering. Dette mix gør også modellen til et yderst brugbart item hele året. Og måske som en let tee til yoga?

Her er grundene til, at du vil elske Bethany lige så meget som vi gør:

  • Produceret med omtanke
  • Let og luftig, beskytter mod solen, vejer næsten ingenting
  • Støvet lyserød/lys blush, flot med solbrun hud
  • Casual eksklusivt look, en bluse du kan have i mange år
  • T-shirt på den feminine måde
  • Kan klare maskinvask

Bethany er strikket i ‘fully fashioned’ hvilket betyder, at strikkemaskinerne kun strikker selve mønsterdelene, hvilket gør, at der er minimalt garnspild.

Bethany Tee er lavet i 10% silke, 70% økologisk bomuld og 20% nylon. En let, blød kvalitet med et flot fald.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Størrelse

, , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret