Returnering af en eller flere varer.

 

RETURNERING

Hos Copenhagen Rags har du altid 14 dages bytte og returret, gældende fra den dag du har modtaget dine varer. Det vil sige at du kan vælge at få pengene retur, få et tilgodebevis eller bytte til andre varer. Hvis du har brug for længere frist, så send en mail, og så finder vi ud af det. Når du køber julegaver (hele november og december), bytter vi frem til 15. januar.

Har du fortrudt dit køb?

Så send en mail til salg@copenhagenrags.dk, hvor du oplyser hvilken vare det drejer sig om og om du ønsker at bytte til en anden vare, eller hvordan du ønsker at få pengene retur, du kan få pengene sat ind på din bankkonto eller tilbageført til det betalingsmiddel du har brugt til købet (bankkort eller Mobile Pay). Husk også at oplyse navn og ordrenummer.

Hvis du ønsker at bytte til en anden vare, sender vi den nye vare 2-3 dage efter vi har modtaget din returvare. 

Hvis du ønsker pengene retur, kan der gå op til 14 dage, efter vi har modtaget din returvare, inden du kan se pengene på din konto. (Normalt vil der dog ikke gå mere end 7 dage, inden du får pengene)

Udfyld felterne i vores returseddel (som du finder her) og læg sedlen i returpakken sammen med den/de varer du ønsker at returnerer.

Hvis du ønsker at returnerer varen personligt, kan det ske efter aftale, send en mail til helene@copenhagenrags.dk

Retur adressen er; 

Copenhagen Rags
att: Helene Nørgaard
Classensgade 38, 3th
2100 København Ø.

 

Vil du ombytte en vare?

Hvis du f.eks vil have en anden størrelse, en anden farve eller måske en helt anden model, send en mail til salg@copenhagenrags.dk hvor du oplyser ordrenummer, navn og hvad du ønsker at bytte, og hvad du gerne vil have i stedet for. Vi afsender den nye vare 2-3 dage efter vi har modtaget din returvare. Husk at udfylde denne formular og vedlæg den i returpakken.

Hvis du ønsker at bytte varen personligt, kan det ske efter aftale, send en mail til helene@copenhagenrags.dk. Adressen er; Classensgade 38, 3th, 2100 København Ø

 

Er en vare defekt?

Hvis du oplever der er fejl ved en vare, så send en mail til salg@copenhagenrags.dk. hvor du forklarer hvad fejlen er (send gerne et billede). Oplys dit ordrenummer og dit navn, så hører du fra os i løbet af 2-3 dage, med besked om hvad du skal gøre. 

 

HUSK!

At ved ombytning/returnering skal varen være ubrugt og i samme stand som da du modtog den. Den skal være forsvarligt pakket ind under transporten. Du har 14 dages returret fra den dag du modtog varen.

Du står selv for betaling af returfragten, men kan rekvirerer en GLS fragtlabel hos Copenhagen Rags til 45,- dkr. (kun i Danmark), din fragtlabel fremsendes elektronisk og skal limes udenpå returpakken. Beløbet vil blive fratrukket i det beløb du får retur.

Vi anbefaler at du så vidt muligt genbruger emballagen du modtog din ordre i. På den måde sparer vi naturen for unødig affald (al vores emballage er selvfølgelig lavet af genanvendelige og recirkulerede materialer, men produktionen af disse, er også ressourcekrævende, så jo flere gange en emballage benyttes, jo færre ressourcer bliver der brugt til fremstilling af nye).

 

Brug for hjælp?

send en mail til salg@copenhagenrags.dk, så hjælper vi dig igennem 🙂

 

Forsinket eller manglende refusion?

Hvis du ikke har modtaget dine penge efter 14 dage, skal du tjekke med dit kreditkortselskab, det kan tage noget tid, før pengene officielt bliver bogført. Kontakt derefter din bank, der er ofte lidt behandlingstid, før der indsendes refusion.
Hvis du har gjort alt dette, og du stadig ikke har modtaget dine penge, skal du kontakte os på salg@copenhagenrags.dk