Om Copenhagen Rags

Helene nørgaard norgaard design, bæredygtig mode på nettet

Copenhagen Rags er startet med et ønske om at arbejde med bæredygtighed i en bred forstand. 

Firmaet er startet af mig, Helene Nørgaard. Da jeg gennem min mangeårige tilknytning til modeindustrien, har set hvordan arbejds- og produktionsforhold er, i de lande vi typisk får produceret vores tøj i, og her har jeg, med Copenhagen Rags, lyst til at gøre en forskel.

Bæredygtigheden er, hos Copenhagen Rags, ikke kun det at bruge bæredygtige råvarer, men at se bæredygtigt på hele processen. Det er meget vigtigt for mig, at dem der producerer vores tøj, skal have ordentlige og værdige forhold, og de skal ikke blive syge af at dyrke og lave råvarerne, af at væve vores stof eller sy vores tøjet. Det samme gælder de dyr der lægger ryg til den uld, vi varmer os ved, de skal have værdige forhold.

Jeg vil have fokus på både materialer og producenter. Du kan derfor finde produkter hvor stoffet/materialet ikke er økologisk, men hvor producenten har en positiv rolle i forhold til socioøkonomiske forhold. Du vil kunne læse mere om den enkelte vare, og denne vares bæredygtige vinkel, på produktsiden.

Designet er helt i fokus, da kvalitet og holdbarheden er vigtig, vi skal have vores tøj længere tid og passe godt på det, så du har lyst at gå i din Copenhagen Rags tøj i mange år frem.

Du kan også læse om os i Østerbro Bladet