Bethany Bluse – camel

LUKSUS BLUSE

Bethany Bluse er lavet i den fineste blød kvalitet, som er en blanding af øko bomuld, silke og nylon. Modellen er feminin og klædelig. Elegant camel farve der er perfekt til både arbejde og fritid.

599,00 kr.

Beskrivelse

EKSKLUSIV SILKEBLØD BLUSE

Bethany Bluse har en feminin pasform med let taljering, ærmer der dækker overarmen og strikkede ribkanter. Halsen er let udringet og har en fin rib. Bethany Bluse er en tynd og eksklusiv finstrikket bluse. Bethany Bluse er til dig der gerne vil føle dig velklædt og feminin på en casual-lækker måde.

På ærmerne er der et strikket hjerte (love) og et anker (hope), blusen er designet under Corona, og er tænkt som en hyldest til en lysere tid uden Covid. Desværre har vi nu endnu mere brug for Love and Hope…

Bethany kan fås i farverne lys pink, lyseblå med hvide kanter, hvid med smalle blå og røde striber eller camel, se alle farverne her. Bethany bluse er lavet af et luksuriøs garn i økologisk bomuld, silke og nylon, der har et blødt touch og en smuk drapering. Dette mix gør også modellen til et yderst brugbart item hele året.

Her er grundene til, at du vil elske Bethany Bluse lige så meget som vi gør:

  • Produceret med omtanke
  • Let og tynd
  • Klassisk camel farve, flot sammen med sort, hvid og næsten alle farver
  • Feminint snit, der fremhæver det bedst
  • Super god kvalitet, med et eksklusivt look, en bluse du kan have i mange år
  • Kan klare maskinvask (uldprogram og sæbe til finvask)

Bethany bluse er strikket i ‘fully fashioned’ hvilket betyder, at strikkemaskinerne kun strikker selve mønsterdelene, hvilket gør, at der er minimalt garnspild.

Modellen på billedet er normalt en str.XS/S, men har her en str M på, hvis du ønsker dette lidt løsere fit, skal du bestille en størrelse større, end du normalt bruger.

Bethany Bluse er lavet i 10% silke, 70% økologisk bomuld og 20% nylon. En let, blød kvalitet med et flot fald.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse

, , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret