Glimmer Sæt – lyserød med multiglimmer

HUE OG HANDSKER I LYSERØD MED GLIMMER

Lun lyserød hue i dobbeltstrik og lange lune handsker. Giv den bare gas -med en beanie og handsker i økologisk garn med glimmer effekt. Du må godt…

798,00 kr.

På lager

Beskrivelse

HUE OG HANDSKER MED GLIMMER

Super fin hue/beanie og elegante lange handsker, begge dele i lyserødt og med fuld fart på glimmeren, og så er den tilmed lavet i økologisk garn!

Huen er lun, da den er i dobbelt lag, men ikke så varm at du bliver alt for svedig. Huen er lidt fast i det, så du kan få den til at “stå” op, hvis du vil.

Handskerne er lange, og kan enten sidde glat op ad armen, og varme, eller rynkes ned omkring håndleddet, for et mere chunky look.

Garnet er en blanding af bomuld, uld og glitter. I Ava serien er der en hue/beanie og handsker. Begge dele fåes i mørk grå med grønt/mangefarvet glimmer og i lyserød med en mere transparent glimmer i mange farver. Begge dele er one size. Glimmeren er desværre svær at se på billeder, men lækkert er det. Se hele Ava serien her.

Jeg kunne ikke stå for dette garn, jeg elsker bare glimmer! Og hvem siger at økologi skal være kedeligt? Garnet er fra UPW i Hong Kong, et firma der går meget op i bæredygtighed og dyrevelfærd. Du kan læse mere om UPW her.

HVIS du ikke lige er til glimmer, så har vi hue, handsker og halstørklæder i blød RWS certificeret merinould og kashmir eller i ren yakuld. Se Aspen her

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Farve

,

Andre varer du måske kunne være interesseret