Aspen ribtørklæde – merino/kashmir grønt

LUKSUS TØRKLÆDE

Aspen unisex halstørklæde i 10% kashmir og 90% ekstrafin merinould (der er RWS certificeret). Et klassisk tørklæde der holder i mange år frem. Kan maskinvaskes.

599,00 kr.

På lager

Beskrivelse

KLASSISK TØRKLÆDE MED KASHMIR

Klassisk grønt ribstrikket tørklæde i 10% kashmir (cashmere) og 90% RWS certificeret ekstrafin merinould. Aspen ribtørklæde er både til mænd og kvinder, det måler 180 cm x 26 cm. Tørklædet kommer i tre farver; sort, klar marineblå og grøn.

Kashmir er underulden fra kashmirgedens hals, og noget af det blødeste uld man kan få, så kombineret med den ekstra fine merinould, får du her et smukt blødt tørklæde, som du kan have glæde af i rigtig mange år. Og så kan det maskinvaskes.

I samme kvalitet finder du Aspen hue, Aspen handsker til hende og ham og Aspen oversize tørklæde. Det hele fåes i sort, grøn, marineblå og pink. Se alle farver her.

Både kashmir og merinoulden kommer fra dyr der er behandlet forsvarligt. Merinoulden er RWS certificeret, hvilket står for Responsible Wool Standart, du kan læse mere her.

Hvis du er på jagt efter det varmeste af det varme, det mest luksuriøse af luksus, så findes dele af Aspen serien i ren blød yak uld, som er noget af det mest varmeisolerende uld der findes. Se Aspen Yak serien her.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Farve

, , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret