Sweater med knapper – blå m. røde striber og 2 sæt knapper

SWEATER TIL HVERDAG OG FEST

Her er sweateren, der skifter look med et snuptag, du skifter let mellem klassiske knapper og similiknapper. Blød uldmix , fine pufærmer og sømandsstriber.

1.100,00 kr.

Beskrivelse

SWEATER MED UDSKIFTELIGE KNAPPER

Nu er den populære sweater med sømandsstriber og pufærmer kommet hjem i en ny version. Nemlig en version hvor du med et snuptag kan skifte knapperne. Der følger hele 2 sæt knapper med; 3 flotte store perlemorsknapper og 3 similiknapper.

Du kan også få sweateren i ensfarvet sort eller i gråmelange, se alle farver her.

Kvaliteten er blød, ulden og bæredygtig, det er en blanding af 55% ekstrafin merinould (RWS certificeret), 20% økologisk bomuld og 25% recirkuleret nylon. Den føles som uld, men er knap så varm, pga. bomuld og nylon. Normalt er jeg ikke vild med kunststof i min uld, men lige i dette garn, fungerer det rigtig fint, og gør bare, at blusen ikke føles tung. Kvaliteten er så blød, at du kan bruge den direkte på kroppen.

Brug din sweater med en nederdel eller et par jeans, og dress den så op og ned med knapperne.

Knapperne fungerer som manchetknapper, hvor der i hvert sæt er 2 knapper, en stor og en lille. På sweateren er der 2 knaphuller over hinanden, du bruger så den lille knap, til at knappe gennem begge huller. Super nemt.

Sweateren findes også i råhvid med sorte striber, den er lavet i en anden uldkvalitet, som er et deadstock garn, du kan se Ashley sweater her.

Merinoulden er RWS certificeret, hvilket står for Responsible Wool Standart, du kan læse mere her. Så hvis du er til bæredygtig mode og dyrevelfærd, er her din nye sweater.

Similiknapperne er nok ikke så miljøvenlige, men lidt sjov skal der være, og så kan de nemt knappes af, og bruges til noget andet, når din sweater en gang om mange år er slidt færdig -og skal til genanvendelse.

Yderligere information

Vægt 04 kg
Farve

Størrelse

, , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret