Lange handsker – koksgrå med grønt glimmer

FUNKY LANGE HANDSKER MED ULD OG GLIMMER

Koksgrå handsker med et drys af glamour. Giv den bare gas -med handsker i økologisk garn med glimmer effekt. Du må godt…

399,00 kr.

På lager

Beskrivelse

LANGE HANDSKER MED GLIMMER

Elegante og varme handsker med fuld fart på glimmeren, og så er de tilmed lavet i økologisk garn! Handskerne er lange, og er rigtig flotte med cropped ærmer, eller hvis de sidder og “åler” lidt ved håndledet.

Handskerne er forholdsvist tæt strikket, men stadig elastiske. Pas godt på dem, så har du dem i mange år.

Garnet er en blanding af bomuld, uld og glitter. I Ava serien er der en hue/beanie og handsker. Begge dele fåes i mørk grå med grønt/mangefarvet glimmer og i lyserød med en mere transparent glimmer i mange farver. Begge dele er one size. Glimmeren er desværre svær at se på billeder, men lækkert er det. Se hele Ava serien her. Det hele kan selvfølgelig vaskes i maskinen.

Jeg kunne ikke stå for dette garn, jeg elsker bare glimmer! Og hvem siger at økologi skal være kedeligt? Garnet er fra UPW i Hong Kong, et firma der går meget op i bæredygtighed og dyrevelfærd. Du kan læse mere om UPW her.

HVIS du ikke lige er til glimmer, så har vi hue, handsker og halstørklæder i blød RWS certificeret merinould og kashmir eller i ren yakuld. Se Aspen her

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Farve

Andre varer du måske kunne være interesseret