Stribet sweater – naturhvid med sorte striber

STRIBET SWEATER I ULD

Feminin sweater med et lille puf ved ærmet. Super blød kvalitet med 30% eksklusiv uld fra Yak. Striber i sort kashmir. En luksus sag til din vinter.

1.799,00 kr.

Beskrivelse

STRIBET SWEATER

Strikket sweater fra Copenhagen Rags.

Klassisk stribet sømandssweater i super kvalitetsgarn. Modellen er feminin og kort (lidt længere end den med kabelstrik), sweateren har et lille puf ved ærmet og sorte knapper på skulderen. Ærmerne er posede.

Modellen er rigtig god f.eks med nederdel eller high-waist bukser. Perfekt til det danske vejr. På billedet er modellen i en størrelse medium.

Kvaliteten består af 70% RWS certificeret uld (Responsible Wool Standard, som sikre dyrevelfærd) og 30% yakokse-uld, som er utrolig blødt og vamset. Striberne er i cashmeregarn.

Du kan få en tilsvarende model, i en anden kvalitet garn. Modellen hedder Billie og kommer i sort, gråmelange og blå med røde striber, På model Billie kan du desuden skifte mellem to sæt knapper. Se Billie her.

Det lyse garn, er et restgarn fra et stort modehus, så her får du luksus til en fornuftig og bæredygtig pris. Samtidig er du med til at bekæmpe ressourcespild i modeindustrien, da garnet ellers lå som “dead stock” (et lager som ikke bliver brugt) hos producenten.

Se alle modeller i denne kvalitet her.

Yderligere information

Størrelse

, ,

Andre varer du måske kunne være interesseret