Logo t-shirt – lavendel/mintgrønt print

ØKOLOGISK BOMULD

Blød økologisk bomulds t-shirt, med Copenhagen Rags print foran. Pastel lavendelfarvet med tyrkis tryk. klassisk smal feminin model med let taljering.

349,00 kr.

Beskrivelse

SHE T-SHIRT SPECIAL EDITION

T-shirt i 100% økologisk bomuld. Figursyet t-shirt med logotryk foran, lavet i meget begrænset antal på kun 20 stk. pr. farve. Så du skal være hurtig.

She t-shirt er lavet til kvinder og pasformen er slank og feminin, med en let taljering så den følger kroppen, ærmerne er korte.

Trykket er af Copenhagen Rags logo, som lavet af Nina Kampmann. Denne t-shirt er i lavendelfarvet med tryk i lys tyrkis, Så er der dømt 80’er pastel. T-shirten med tryk fåes også i hvid, brun og sort. Du kan også få t-shirten i alle fire farver uden tryk. Se dem HER

T-shirt er i blød økologisk bomuld og et godt grundelement i enhver garderobe.

T-shirten er farvet som “garment dye”, det vil sige, at det er den færdige t-shirt der er farvet, på den måde sparer man farven, til det stof der bliver klippet fra. Farven er selvfølgelig bæredygtig.

Modellen på billedet er 179 cm høj og har en str M på.

Produktionen af disse t-shirts er lavet i Tyrkiet, hos en kvindelig virksomhedsejer, med et lille agentfirma. Hun har haft en hård tid gennem Corona krisen, så det er en stor fornøjelse, at jeg kan være med til at holde hende i gang, ved bl.a. at lave disse t-shirts hos hende.

Yderligere information

Farve

Størrelse

, , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret