She logo t-shirt – brun/ blankt guldprint

SHE T-SHIRT MED LOGO

Blød økologisk bomulds SHE t-shirt, med Copenhagen Rags tryk foran. Brun med guldtryk. klassisk smal feminin model med let taljering.

349,00 kr.

Beskrivelse

SHE T-SHIRT MED LOGOPRINT

Figursyet t-shirt i brun øko bomuld med guldfarvet logotryk foran, lavet i meget begrænset antal på kun 20 stk.

She t-shirt er lavet til kvinder og pasformen er slank og feminin, med en let taljering så den følger kroppen, ærmerne er korte.

Trykket er af Copenhagen Rags logo, som lavet af Nina Kampmann. Denne t-shirt er i brun med tryk i guld. De nye farver er; brændt orange med pink tryk, hvid med tryk i dyb rød og støvet rosa batikfarvet med hvidt tryk. Derudover er der kommet flere størrelser hjem i lavendel med turkis tryk, hvid med sølvgråt tryk og bestselleren; sort med guld tryk. Se alle farver her.

T-shirten fåes også i ensfarvet sort, hvid, lavendel og brun.

T-shirt er i blød økologisk bomuld, der holder form og farve, vask efter vask.

She t-shirt er lavet til kvinder og pasformen er slank og feminin, med en let taljering så den følger kroppen, ærmerne er korte.

T-shirten er farvet som “garment dye”, det vil sige, at det er den færdige t-shirt der er farvet, på den måde sparer man farven, til det stof der bliver klippet fra. Farven er selvfølgelig bæredygtig.

Modellen på billedet er 179 cm høj og har en str M på.

 

Produktionen af disse t-shirts er lavet i Tyrkiet, hos en kvindelig virksomhedsejer, med et lille agentfirma. Hun har haft en hård tid gennem Corona krisen, så det er en stor fornøjelse, at jeg kan være med til at holde hende i gang, ved bl.a. at lave disse t-shirts hos hende.

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

, , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret