Spar 47%

Skjorte i hør – sort

SORT HØRSKJORTE

Oversize skjorte i blød hør. skjorten har perlemorsknapper og brystlommer.

Original price was: 749,00 kr..Current price is: 400,00 kr..

Beskrivelse

HØRSKJORTE

Velsiddende oversize skjorte i sort hør.

Modellen er dejlig luftig og har perlemors knapper hele vejen ned foran, så du også kan bruge din hørskjorte åben som en lille kortærmet jakke.

Skjorten har en længde der gør, at du kan have den både udenpå og indeni en underdel. Den har brystlommer, så der er plads til solbrillerne.

Størrelserne passer, men hvis du gerne vil have den ekstra stor eller mere tætsiddende, kan du gå en størrelse op eller ned. Modellen her er 179 cm høj og har en str M på.

Skjorten fåes i ensfarvet hør i sort og hvid, samt i sort med hvide tern. Se alle farver HER

Produktionen af Anne Linnen hørserien er lavet i Tyrkiet hos en kvindelig virksomhedsejer, med et lille agentfirma. Hun har ikke kunnet skaffe økologisk hør, men da hør ikke er en særlig forurenende eller vandkrævende afgrøde, har jeg valgt at bruge den kvalitet hun kender og kan stå inde for. Dette er en måde at støtte kvindelig virksomhedsejer, og hendes lille virksomhed, da hun har haft en hård tid gennem Corona krisen, så det er en stor fornøjelse, at jeg kan være med til at holde hende i gang, ved bl.a. at lave denne hørproduktion hos hende.

Yderligere information

Farve

, ,

Størrelse

, , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret