LOVE tørklæde – superior kashmir, cafelatte

TØRKLÆDE MED FRYNSER I 100% KASHMIR

Tørklæde i 100% superior kashmir (cashmere). Tørklædet har en fin rustik struktur og små frynser hele vejen rundt. Her får du REN luksus, tilmed til en rigtig god pris.

850,00 kr.

På lager

Beskrivelse

LOVE TØRKLÆDE I 100% KASHMIR

Kashmir i bedste kvalitet!

Tørklædet kommer i to farver, råhvid og cafelatte-farvet.

Kashmir (cashmere) tørklæde i en super blød kvalitet, med en flot, lidt grov struktur. En struktur der gør tørklædet moderne og rustikt i sit udtryk. Den særlige vævning giver tørklædet god fylde, samtidig med, at det er florlet og blødt som silke. Det lattefarvede tørklæde er let meleret, hvilket underbygger det moderne look.

Jeg har været heldig, og har fået fat i en lille kollektion af disse florlette luksus kashmirtørklæder, kun 10 af hver farve, som jeg sælger til en rigtig god pris. Det kan jeg gøre, da jeg køber tørklæderne direkte, fra dem der producerer dem, du slipper altså for fordyrende mellemled og køber til engros pris.

Størrelsen er ca. 220 x 100 cm incl  5 cm frynser.

Kashmir tørklædet her vejer ca. 120g.

Det er den ultimative luksus til både ham og hende.

Produktionen af tørklæderne foregår lokalt i Indre Mongoliet/Kina. Ulden kommer fra kashmirgeder, der har haft et godt dyreliv. Det er kun den fine underuld, som børstes af gederne, der bruges til disse bløde tørklæder.

Jeg håber løbende at kunne få flere af disse flotte tørklæder hjem.

Se begge farver her.

 

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Farve

Andre varer du måske kunne være interesseret