Logo t-shirt – cafelatte batik/hvidt print

ØKOLOGISK BOMULD 

Batikfarvet t-shirt til mænd i kvalitets bomuld. lækre cafelatte nuancer med hvidt tryk. Stort Copenhagen Rags print foran. Smal pasform. Blød økologisk bomuld der holder form og farve, vask efter vask.

349,00 kr.

Beskrivelse

T-SHIRT MED STORT LOGOPRINT

NY FARVE -Og som noget nyt også i str XS

Blød økologisk t-shirt med tryk foran. Cafelatte batikfarvet med hvidt tryk.

Trykket er Copenhagen Rags logo, lavet af Nina Kampmann. Denne model er batikfarvet i lækre cafelatte nuancer med hvidt tryk. Hver enkel trøje er findarvet specielt, så ikke to trøjer er helt ens. Du får derfor ikke nøjagtigt den på billedet, men en der er lige så flot. De nye farver er; koksgrå med sort tryk, klar grøn med hvidt tryk og caffe latte batikfarvet med hvidt tryk. Derudover er der kommet flere størrelser hjem i sort med sort tryk, brun med sort tryk og bestselleren hvid med kongeblåt tryk. Se alle farver her.

T-shirten fåes også i ensfarvet sort, hvid og brun.

T-shirt er i blød økologisk bomuld, der holder form og farve, vask efter vask.

Pasformen er slank men ikke tætsiddende. Modellen er lavet som en t-shirt til mænd, men den kan kan sagtens bruges af begge køn. Hvis du er på jagt efter en mere feminin t-shirt, skal du se på She T-shirt her.

Modellen på billedet er 189 cm høj og har en str M på.

Produktionen af disse t-shirts er lavet i Tyrkiet, hos en kvindelig virksomhedsejer, med et lille agentfirma. Hun har haft en hård tid, gennem Corona krisen, så det er en stor fornøjelse, at jeg kan være med til at holde hende i gang, ved bl.a. at lave disse t-shirts hos hende.

Yderligere information

Vægt 0,15 kg
Farve

Størrelse

, , , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret