Spar 48%

Skjortekjole i hør – lavendel

LAVENDELFARVET HØRKJOLE

Lang skjortekjole i hør til de varme sommerdage. Der er ikke noget bedre i varmen end hør!

Original price was: 899,00 kr..Current price is: 465,00 kr..

Beskrivelse

SKJORTEKJOLE I HØR

Gennemknappet skjortekjole i lavendelfarvet hør. kjolen er uden ærmer (du kan altid have en top under) og med en lille kinakrave. Knapperne er i perlemor.

Der er brystlommer og lommer i siden. Der ud over får du et bælte med, som giver et mere stramt udtryk til kjolen. Det fungerer rigtig godt at spænde bæltet bagpå kjolen, men det kan selvfølgelig også bruges som taljebælte…eller brug kjolen helt uden bælte.

Kjolen fremstår som lige op og ned, men har en anelse mere vidde i bunden, så du kan både gå og cykle i den. Brug kjolen med flade sandaler i naturfarvet læder eller en fræk pastelfarve.

Hør er utrolig varmeregulerende, så det er meget behageligt på en varm sommerdag…og at det krøller lidt, det er bare en del af charmen.

Skjortekjolen er farvet som “garment dye”, det vil sige, at det er den færdige kjole der er farvet, på den måde sparer man farven til det stof der bliver klippet fra. Farven er selvfølgelig bæredygtig. Se alle farver HER

Modellen på billedet er 179 cm høj og har en str M på.

Produktionen af Anne Linnen hørserien er lavet i Tyrkiet hos en kvindelig virksomhedsejer, med et lille agentfirma. Hun har ikke kunnet skaffe økologisk hør, men da hør ikke er en særlig forurenende eller vandkrævende afgrøde, har jeg valgt at bruge den kvalitet hun kender og kan stå inde for. Dette er en måde at støtte kvindelig virksomhedsejer, og hendes lille virksomhed, da hun har haft en hård tid gennem Corona krisen, så det er en stor fornøjelse, at jeg kan være med til at holde hende i gang, ved bl.a. at lave denne hørproduktion hos hende.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
Størrelse

, , ,

Anne_Linnen_hør_kjole_Copenhagen_Rags

Andre varer du måske kunne være interesseret