Alina bluse – bomuld/kashmir lysegrå/hvide kanter

BLUSE I ØKOLOGISK BOMULD/KASHMIR

Alina langærmet bluse har et lille dekorativt hulmønster og fåes i ensfarvet med en kontrast kant og i stribet. En feminin klassiker med vidde poseærmer, et lille puf og guldknapper på skulderen.

799,00 kr.

Beskrivelse

LUKSUS BLUSE I BOMULD OG KASHMIR MED FEMININE PUFÆRMER

Kvalitets bluse strikket i 95% økologisk bomuld og 5% kashmir.

Blusen føles som en bomuldsbluse, der er ikke noget, der kradser, kashmir gør bare bomulden endnu blødere. Kombinationen af kvalitetsbomuld og kashmir, sørger for at blusen bliver ved med at være blød og lækker, vask efter vask. En luksuskvalitet, der holder sig flot i farve og facon, i mange år.

Alina langærmet bluse har et lille dekorativt hulmønster og fåes i ensfarvet med en kontrast kant og i stribet. En feminin klassiker med vidde poseærmer, et lille puf og guldknapper på skulderen. Kroppen har lidt vidde. Se alle farverne her.

Blusen er lavet som “fully fashion”, dvs faconstrikket, hvilket minimerer garnspild, da man stort set ikke har spild, ved denne produktionsmetode. Her er bæredygtighed i både materiale og produktionsmetode. Garnet er fra en stor garnproducent, der arbejder meget med bæredygtighed.

Alina findes også som t-shirt med pufærmer. Flotte farver og striber. Find din favorit her.

Blusen er her stylet med en flot vintage nederdel, se den her.

Yderligere information

Vægt 03 kg
Størrelse

, ,

Farve

Andre varer du måske kunne være interesseret