Sømandssweater – naturhvid

SØMANDSSWEATER MED KABELSTRIK

Feminin uldsweater med et lille puf ved ærmet. Inspireret af de irske Aran sømandstrøjer. Lavet i et eksklusivt garn i 70%  økologisk uld og 30% yakokseuld i blød kvalitet som ikke kradser.

1.899,00 kr.

Beskrivelse

SØMANDSSWEATER

Sweater i kabelstrik fra Copenhagen Rags.

Klassisk sømandsinspireret sweater i super kvalitetsgarn. Modellen er feminin og kort med et lille puf ved ærmet. Blusen har 3 gyldne sømandsknapper med anker på skulderen. Stilen er inspireret af klassiske irske Aran striktrøjer, med en blanding af forskellige Aran mønstre.

Prøv f.eks. din sweater med nederdel eller high-waist bukser.

Kvaliteten består af 70% RWS certificeret uld (Responsible Wool Standard, som sikre dyrevelfærd) og 30% yakokse-uld, som er utrolig blødt.

Yakuld er et meget eksklusivt naturmateriale, der på grund af uldens specielle struktur, er ekstra blødt og åndbart. Det er sweater til dig, der vil have det bedste.

Yak uld kommer fra yakoksen, der lever på plateauerne i Himalayabjergene. For at kunne klare vinterens bidende kulde, har yakoksen udviklet en fin underuld, der isolerer den mod de ekstreme kuldegrader. Det er kun denne fine underuld, som anvendes til tekstilproduktion. Underuldens fibre har en diameter på mellem 18 og 20 mikrometer. Til sammenligning ligger kashmir fibre på mellem 12,5 og 19 mikrometer. Yakuldens hårstruktur er anderledes en normal uld, derfor vil den føles blødere end normal uld. Yak uld er 30% varmere end normalt uld og 1,6 gange mere åndbar end kashmir.

Garnet er et restgarn fra et stort modehus, så her får du luksus til en fornuftig og bæredygtig pris. Samtidig er du med til at bekæmpe ressourcespild i modeindustrien, da garnet ellers lå som “dead stock”  (et lager som ikke bliver brugt) hos producenten.

Er du mere til striber, så fåes en tilsvarende sweater med striber. Se alle modeller i denne kvalitet her.

Yderligere information

Størrelse

, ,

Andre varer du måske kunne være interesseret