Miss Charlott – sort

LUKSUS BLUSE

Miss Bethany Bluse er lavet i den fineste bløde kvalitet, 100% certificeret merinould. Modellen er feminin og klædelig. Perfekt til både arbejde og fritid.

TIL LEVERING DECEMBER 2023

Det direkte salg af denne bluse er nu lukket, så den er kun til salg via Miss Dotty’s webshop. Brug linket her

1.600,00 kr.

Beskrivelse

EKSKLUSIV BLØD ULDBLUSE

Miss Charlott Bluse

Meget feminin bluse du kan bruge både til hverdag og fest, Lavet i ren blød merinould, der kan bæres direkte på kroppen.

Blusen er lavet i et flot netmønster, der gør den lidt transparent, den har poseærmer, som giver den en flot og elegant silhuet. Miss Charlott kommer i 3 farver; vinrød, sort og fløde. Blusen er strikket i et luksusgarn i 100% RWS certificeret merinould, garn der var til overs fra en anden produktion, og derfor lå på et “dead stock” hos producenten.

Miss Bethany er lavet i samarbejde med Miss Dotty. Blusen er lavet som “made to orde”, det vil sige, at den først bliver produceret, når alle bestillingerne er modtaget, hvilket betyder, at du først modtager din bluse omkring starten af december 2023. Det gør vi på den måde, for at undgå unødig overproduktion af tøj. Blusen er derfor kun til salg i en begrænset tid. Du kan ikke bruge rabatkoder på denne bluse.

 

Yderligere information

Vægt 0,3 kg

Andre varer du måske kunne være interesseret