Aspen Beanie – merino/kashmir sort

BLØD BEANIE/HUE

Sort hue i bæredygtig luksuskvalitet, 10% kashmir (cashmere) og 90% super fin merinould. Unisex hue/beanie i kashmirblød strik. Kradser ikke. RWS certificeret uld.

299,00 kr.

På lager

Beskrivelse

BEANIE/HUE I BLØD KASHMIR BLANDING

Sort ribstrikket hue/beanie med foldet kant. Tynd lun hue eller beanie, lavet i en kombinationen af blød kashmir (10%) og superfin RWS certificeret merinould (90%). Aspen beanie er unisex og sidder godt på alle hovedstørrelser på grund af ribstrukturen. Du kan bruge huen helt uden fold, hvis du gerne vil have en hue der fylder lidt bagtil, eller du kan have 1 eller 2 folder, alt efter hvor stor du vil have huen. Modellen har huen foldet henholdsvis 1 og 2 gange. Huen er så tynd at du kan have den under din cykelhjelm…hvis det er noget du bruger.

I samme kvalitet finder du Aspen oversize tørklæde, Aspen handsker til hende og ham og Aspen ribstrikket tørklæde. Det hele fåes i sort, grøn, marineblå og pink. Se alle Aspen modeller her.

Kashmir er underulden fra kashmirgedens hals, og noget af det blødeste uld man kan få, så kombineret med den ekstra fine merinould, får du her en smukt blødt hue, som du kan have glæde af i rigtig mange år. Og så kan den maskinvaskes.

Både kashmir og merinoulden kommer fra dyr der er behandlet forsvarligt. Merinoulden er RWS certificeret, hvilket står for Responsible Wool Standart, du kan læse mere her. Så hvis du er til bæredygtig mode og dyrevelfærd, er det huen for dig.

Hvis du er på jagt efter det varmeste af det varme, det mest luksuriøse af luksus, så findes dele af Aspen serien i ren blød yak uld, som nok er den mest varmeisolerende uld der findes. Se Aspen Yak serien her.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Farve

, , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret