Oversize tørklæde – merino/kashmir sort

TØRKLÆDE MED KASHMIR

luksus kvalitet i 10% kashmir (cashmere) og 90% super fin merinould. Ekstra stort tørklæde i kashmirblød strik. Kradser ikke. RWS certificeret uld.

849,00 kr.

Beskrivelse

OVERSIZE TØRKLÆDE MED KASHMIR

Stort sort strikket tørklæde med fin ribafslutning. Tørklædet er i den blødeste kashmir kvalitet med 10% kashmir og 90% RWS certificeret superfin merinould. Du finder ikke blødere tørklæde.

Aspen oversize tørklæde er unisex og måler 190 cm x 60 cm, så du kan putte dig i det bløde tørklæde eller bruge det som sjal. Hvis du hellere vil have et mindre tørklæde, kan du se på Aspen tørklæde i ribstrik, som er et mindre og mere klassisk tørklæde.

I samme kvalitet finder du Aspen hue, Aspen handsker til hende og ham og Aspen ribstrikket tørklæde. Det hele fåes i sort, grøn, marineblå og pink. Se alle modeller her.

Kashmir er underulden fra kashmirgedens hals, og noget af det blødeste uld man kan få, så kombineret med den ekstra fine merinould, får du her et smukt blødt tørklæde, som du kan have glæde af i rigtig mange år. Og så kan det maskinvaskes.

Både kashmir og merinoulden kommer fra dyr der er behandlet forsvarligt. Merinoulden er RWS certificeret, hvilket står for Responsible Wool Standart, du kan læse mere her.

Hvis du er på jagt efter det varmeste af det varme, det mest luksuriøse af luksus, så findes dele af Aspen serien i ren blød yak uld, som er den mest varmeisolerende uld der findes. Se Aspen Yak serien her.

Yderligere information

Farve

, , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret