Miss Bethany Bluse – Army

LUKSUS BLUSE

Miss Bethany Bluse er lavet i den fineste bløde kvalitet, 100% certificeret merinould. Modellen er feminin og klædelig. Perfekt til både arbejde og fritid.

TIL LEVERING DECEMBER 2023

Det direkte salg af denne bluse er nu lukket, så den er kun til salg via Miss Dotty’s webshop. Brug linket her

1.200,00 kr.

Beskrivelse

EKSKLUSIV BLØD ULDBLUSE

Miss Bethany Bluse har en feminin pasform med let taljering, ærmer der dækker overarmen og strikkede ribkanter. Halsen er let udringet og har en fin rib. Bethany Bluse er en tynd og lækker uldbluse i 100% ekstrafin merinould, selvfølgelig RWS certificeret.  Miss Bethany Bluse er til dig der gerne vil føle dig velklædt og feminin på en casual-lækker måde.

Miss Bethany er lavet i samarbejde med Miss Dotty. Blusen er lavet som “made to orde”, det vil sige, at den først bliver produceret, når alle bestillingerne er modtaget, hvilket betyder, at du først modtager din bluse omkring starten af december 2023. Det gør vi på den måde, for at undgå unødig overproduktion af tøj. Blusen er derfor kun til salg i en begrænset tid. Du kan ikke bruge rabatkoder på denne bluse.

Selve blusen er sømandsinspireret og har et fint hulmønster øverst, bunden er glatstrik. På ærmerne er der et strikket hjerte (love) og et anker (hope).

Miss Bethany kan fås i farverne lyserød, Armygrøn og Navy, se alle farverne her. Bethany bluse er lavet af et luksuriøs garn i RWS (Responsible Wool Standart) certificeret ekstrafin merinould.

Her er grundene til, at du vil elske Miss Bethany Bluse lige så meget som vi gør:

  • Produceret med omtanke
  • Let og tynd
  • Armyfarvet med lidt melering, passer til rigtig mange farver
  • Feminint snit, der fremhæver det bedst
  • Super god kvalitet, med et eksklusivt look, en bluse du kan have i mange år
  • Kan klare maskinvask (uldprogram og sæbe til uldvask)

Miss Bethany bluse er strikket i ‘fully fashioned’ hvilket betyder, at strikkemaskinerne kun strikker selve mønsterdelene, hvilket gør, at der er minimalt garnspild.

Modellen på billedet er normalt en str.XS/S, men har her en str S på.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg

Andre varer du måske kunne være interesseret