Miss Alina – mellemblå/sort

LUKSUS BLUSE

Miss Alina er lavet i den fineste bløde kvalitet, 55 % certificeret merinould og 45 % bomuld. Modellen er feminin og klædelig. Perfekt til både arbejde og fritid.

TIL LEVERING DECEMBER 2023

1.200,00 kr.

Beskrivelse

BLØD BLUSE I ULD/BOMULD

Det direkte salg af denne bluse er nu lukket, så den er kun til salg via Miss Dotty’s webshop. Brug linket her

Miss Alina, Kvalitets bluse i blå med sort kontrast, en sailorbluse, til de dage, hvor lange ærmer er rart. Blusen er produceret i et luksuriøst miks af top kvalitets RWS certificeret extrafine merino uld (55%) og bløde bomulds fibre (45%).

Blusen føles næsten som en bomuldsbluse, der er ikke noget, der kradser. Kombinationen af kvalitetsbomuld og uld, sørger for at blusen er lun og at den bliver ved med at være blød og lækker, vask efter vask. En luksuskvalitet, der holder sig flot i farve og facon, i mange år.

Alina langærmet bluse har en sailorinspireret stribe og bærestykkedetalje og fåes i lyserød/karamel og mellemblå/sort. En feminin klassiker med vidde poseærmer, et lille puf og knapper på skulderen. Kroppen har lidt vidde. Se alle farverne her.

Blusen er lavet som “fully fashion”, dvs faconstrikket, hvilket minimerer garnspild, da man stort set ikke har spild, ved denne produktionsmetode. Her er bæredygtighed i både materiale og produktionsmetode. Garnet er fra en stor garnproducent, der arbejder meget med bæredygtighed.

Miss Alina er lavet i samarbejde med Miss Dotty. Blusen er lavet som “made to orde”, det vil sige, at den først bliver produceret, når alle bestillingerne er modtaget, hvilket betyder, at du først modtager din bluse omkring starten af december 2023. Det gør vi på den måde, for at undgå unødig overproduktion af tøj. Blusen er derfor kun til salg i en begrænset tid. Du kan ikke bruge rabatkoder på denne bluse.

Her er grundene til, at du vil elske Miss Alina;

  • Blandingen af uld og bomuld gør den til en perfekt dansk efterårs/vinterbluse
  • Designet i Danmark
  • Tidsløse farver der er utrolig smukke med næsten alle farver
  • Kan vaskes i maskinen på uldprogram
  • En luksuskvalitet, der holder sig blød og lækker, vask efter vask

Miss Alina bluse er strikket i ‘fully fashioned’ hvilket betyder, at strikkemaskinerne kun strikker selve mønsterdelene, hvilket gør, at der er minimalt garnspild.

Modellen på billedet er normalt en str.XS/S, men har her en str S på.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg
Størrelse

, , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret