Bree cardigan stribet – hvid med grå striber

Klassisk Cardigan

LOVE AND HOPE

Bree cardigan er en uundværlig klassisk cardigan. Bree har et strikket hjerte (love) og et strikket anker (hope) på ærmerne. Lavet i et eksklusivt miks af 55% merino uld og 45% bomuld. Bløde fibre der giver et sofistikeret og blødt greb. En cardigan der egner sig perfekt til de kølige sommeraftener.

879,00 kr.

Beskrivelse

KLASSISK CARDIGAN MED GULDKNAPPER

Bree Cardigan er en stilren cardigan med lange ærmer og lapper på albuerne. Lapperne øger produktets levetid da det gør designet mere slidsstærkt. Bree cardigan er produceret i et luksuriøst miks af top kvalitets RWS certificeret extrafine merino uld (55%) og bløde bomulds fibre (45%).

Her er grundene til, at du vil elske Bree Cardigan;

  • Blandingen af uld og bomuld gør den til en perfekt forårscardigan
  • Designet i Danmark
  • Tidsløs i hvid med grå striber, en sommer klassiker
  • Kan vaskes i maskinen på uldprogram
  • En luksuskvalitet, der holder sig blød og lækker, vask efter vask.

Bree Cardigan er designet på Østerbro under Corona, på ærmerne er der strikket et hjerte og et anker, som symboliserer kærlighed og håb. Et budskab der er desværre er meget aktuelt. Bree Cardigan er strikket i Beijing

Bree Cardigan er lavet som ´fully fashion’, dvs at modellen er faconstrikket. Dette minimerer garnspild, da man stort set ikke har spild, ved denne produktionsmetode. Garnet er fra en stor garnproducent UPW, der arbejder med mange bæredygtige principper.

Bree findes også i camel – se den her

Yderligere information

Vægt 0,25 kg
Størrelse

, , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret