Spar 50%

Stribet bluse – bomuld med kashmir lilla striber

KORTÆRMET STRIBET BLUSE I ØKOLOGISK BOMULD/KASHMIR

Alina Tee med pufærmer er strikket i 95% økologisk bomuld og 5% kashmir. En luksuskvalitet, der holder sig blød og lækker, vask efter vask.

399,00 kr.

Beskrivelse

KORTÆRMET BLUSE MED STRIBER

Feminin kortærmet bluse fra Copenhagen Rags.

Kvalitets bluse med retro striber i lilla nuancer. Alina stribet bluse er strikket i 95% økologisk bomuld og 5% kashmir.

Blusen føles som en bomuldsbluse, der er ikke noget, der kradser, kashmir gør bare bomulden endnu blødere. Kombinationen af kvalitetsbomuld og kashmir, sørger for at blusen bliver ved med at være blød og lækker, vask efter vask. En luksuskvalitet, der holder sig flot i farve og facon, i mange år.

Den kortærmede bluse har pufærmer og en ærmelængde der går til lidt over albuen. Kroppen er med lidt vidde. Den passer fint til både bukser og nederdel.

Alina bluse fåes ensfarvet, ensfarvet med en kontrast kant og i stribet. En feminin klassiker i en eksklusiv kvalitet. Se alle farverne her.

Alina bluse er lavet som “fully fashion”, dvs faconstrikket, hvilket minimerer garnspild, da man stort set ikke har spild, ved denne produktionsmetode. Garnet er fra en stor garnproducent, der arbejder meget med bæredygtighed.

Alina findes også som en langærmet model med poseærmer og guldknapper på skulderen. Find din favorit her.

Yderligere information

Størrelse

, ,

Andre varer du måske kunne være interesseret