Herrehandsker – merino/kashmir blå

LÆKRE HERREHANDSKER

Blå handsker til ham i bæredygtig luksuskvalitet, 10% kashmir (cashmere) og 90% super fin merinould. Kan maskinvaskes. Kradser ikke. RWS certificeret uld.

299,00 kr.

På lager

Beskrivelse

HERREHANDSKER I KASHMIR BLANDING

Eksklusive herrehandsker, lavet i en kombinationen af blød kashmir (10%) og superfin RWS certificeret merinould (90%). Blå glatstrikkede handsker med ribkant. Dette er handsken til dig der vil have blød luksus i høj kvalitet.

Aspen handsker fåes i denne “herreversion” med 2×2 rib og i en “dameversion” med en længere foldet ribkant. Handskerne er elastiske, men hvis du har små hænder, kan du overveje “damehandsken”.

Da handskerne er produceret i et blødt garn i 100% uld, egner de sig ikke til brug der slider meget, fx. daglig cykling, havearbejde o.l.. Her er det bedre at vælge handsker med kunststof, som er slidstærkt.

I samme kvalitet finder du Aspen oversize tørklæde, Aspen unisex beanie/hue og Aspen ribstrikket tørklæde. Det fåes i sort, grøn, marineblå og pink. Se alle Aspen modeller her.

Kashmir er underulden fra kashmirgedens hals, og noget af det blødeste uld man kan få, så kombineret med den ekstra fine merinould, får du her et par klassiske og kashmirbløde handsker, som du kan have glæde af i rigtig mange år. Og så kan de maskinvaskes.

Både kashmir og merinoulden kommer fra dyr der er behandlet forsvarligt. Merinoulden er RWS certificeret, hvilket står for Responsible Wool Standart, du kan læse mere her. Så hvis du er til bæredygtig mode og dyrevelfærd, er det huen for dig.

Hvis du er på jagt efter det varmeste af det varme, det mest luksuriøse af luksus, så findes dele af Aspen serien i ren blød yak uld, som nok er den mest varmeisolerende uld der findes. Se Aspen Yak serien her.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
Farve

Andre varer du måske kunne være interesseret