Miss Ashley Turtleneck- stribet sweater

STRIBET SWEATER I ULD

Feminin sweater med et lille puf ved ærmet og rullekrave. Super blød kvalitet med 30% eksklusiv uld fra Yak. Striber i sort kashmir. En luksus sag til din vinter.

Det direkte salg af denne bluse er nu lukket, så den er kun til salg via Miss Dotty’s webshop. Brug linket her

1.950,00 kr.

Beskrivelse

STRIBET SWEATER MED RULLEKRAVE

Strikket sweater fra Copenhagen Rags.

Den mest populære klassisk stribede sømandssweater -i super kvalitetsgarn, er nu på lager igen, i et opdateret stribemønster…og nu i en version med rullekrave. Modellen er feminin og har et lille puf ved ærmet og rullekrave. Ærmerne er posede.

Miss Ashley er lavet i samarbejde med Miss Dotty. Blusen er lavet som “made to orde”, det vil sige, at den først bliver produceret, når alle bestillingerne er modtaget, hvilket betyder, at du først modtager din bluse omkring starten af december 2023. Det gør vi på den måde, for at undgå unødig overproduktion af tøj. Blusen er derfor kun til salg i en begrænset tid. Du kan ikke bruge rabatkoder på denne bluse.

Her er grundene til, at du vil elske Miss Ashley;

  • Den ultrabløde blanding af yakuld og merinould gør blusen vildt behagelig og åndbar
  • Designet i Danmark
  • Tidsløse striber
  • Kan vaskes i maskinen på uldprogram
  • En luksuskvalitet, der holder sig blød og lækker, vask efter vask

Modellen er rigtig god f.eks med nederdel eller high-waist bukser. Perfekt til det danske vejr. På billedet er modellen i en størrelse small.

Kvaliteten består af 70% RWS certificeret uld (Responsible Wool Standard, som sikre dyrevelfærd) og 30% yakokse-uld, som er utrolig blødt og vamset. Striberne er i cashmeregarn.

Du kan få en tilsvarende model, i en anden kvalitet garn. Modellen hedder Billie og kommer i sort, gråmelange og blå med røde striber, På model Billie kan du desuden skifte mellem to sæt knapper. Se Billie her.

Det lyse garn, er et restgarn fra et stort modehus, så her får du luksus til en fornuftig og bæredygtig pris. Samtidig er du med til at bekæmpe ressourcespild i modeindustrien, da garnet ellers lå som “dead stock” (et lager som ikke bliver brugt) hos producenten.

Se alle modeller i denne kvalitet her.

Yderligere information

Størrelse

, , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret