Spar 47%

Hvide hørshorts

HVIDE HØRSHORTS

Behagelige højtaljede hørshorts til de varme sommerdage. Brede ben og læg i taljen for et løst og behageligt fit. Shortsene kan knappes op i siden, så du får en kort shorts. Der er ikke noget bedre i varmen end hør!

Shortsene er små i størrelsen, så du skal tage en størrelse større, end du normalt bruger.

400,00 kr.

Beskrivelse

HØJTALJEDE HØRSHORTS

Løse hvide shorts i hør. Shortsene har vidde ben og to læg i taljen. De er højtaljede og sidder til i taljen, så hvis du vil have et lidt løsere fit, eller ikke vil have dem helt oppe i taljen, anbefaler vi at du tager en størrelse større end du normalt bruger.

Der er baglommer og lommer i siden. Indeni er der en kontra-knap, til at holde gylpen på rette plads. Shortsene kan knappes op i siden, så de bliver korte.

Brug bukserne med flade sandaler eller et par gode sommerhæle.

Hør er utrolig varmeregulerende, så det er meget behageligt på en varm sommerdag…og at det krøller lidt, det er bare en del af charmen.

Se alle farver HER

Modellen på billedet er 179 cm høj og har en str 40 på.

Produktionen af Anne Linnen hørserien er lavet i Tyrkiet hos en kvindelig virksomhedsejer, med et lille agentfirma. Hun har ikke kunnet skaffe økologisk hør, men da hør ikke er en særlig forurenende eller vandkrævende afgrøde, har jeg valgt at bruge den kvalitet hun kender og kan stå inde for. Dette er en måde at støtte kvindelig virksomhedsejer, og hendes lille virksomhed, da hun har haft en hård tid gennem Corona krisen, så det er en stor fornøjelse, at jeg kan være med til at holde hende i gang, ved bl.a. at lave denne hørproduktion hos hende.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
Størrelse

, , , ,

Andre varer du måske kunne være interesseret