Oversize Pullover – sort med 2 sæt knapper

LÆKKER PULLOVER MED 3/4 ÆRMER

Sort pullover med løst fit og brede ærmer. Dette er blusen som kan skifte look med et snuptag, du skifter let mellem klassiske knapper og similiknapper. Lavet i et blødt uldmix.

1.100,00 kr.

Beskrivelse

OVERSIZE BLUSE MED UDSKIFTELIGE KNAPPER

Velsiddende sort oversize pullover med slidser i side. Løs model der klæder de fleste kropsformer. Blusen skifter nemt mellem hverdagslook og festlook, du kan nemlig skifte knapperne med et snuptag. Der følger hele 2 sæt knapper med; 4 flotte store perlemorsknapper og 4 similiknapper.

Blusen fåes i str. S/M og M/L, og du vælger størrelse efter, hvor oversize du ønsker den.

Du kan også få blusen i blå- og rødstribet eller i gråmelange. Du kan se alle farver her.

Kvaliteten er blød, ulden og bæredygtig, det er en blanding af 55% ekstrafin merinould (RWS certificeret), 20% økologisk bomuld og 25% recirkuleret nylon. Den føles som uld, men er knap så varm, pga. bomuld og nylon. Normalt er jeg ikke vild med kunststof i min uld, men lige i dette garn, fungerer det rigtig fint, og gør bare, at blusen ikke føles tung. Kvaliteten er så blød, at du kan bruge den direkte på kroppen. Og da den ikke er alt for varm, kan du bruge den indendøre som almindelig bluse.

Billie pullover er rigtig fin som bluse alene, men er også rigtig god med en stram rullekrave eller en skjorte under. Brug din pullover med et par smalle jeans eller et par highwaist bukser med brede ben, og dress den så op og ned med knapperne.

Knapperne fungerer som manchetknapper, hvor der i hvert sæt er 2 knapper, en stor og en lille. På sweateren er der 2 knaphuller over hinanden, du bruger så den lille knap, til at knappe gennem begge huller. Super nemt.

Billie findes også som sweater i samme lækre kvalitet, i en mere kropsnær model med puf- og poseærmer og 3 knapper på skulderen, du kan se Billie sweater her.

Merinoulden er RWS certificeret, hvilket står for Responsible Wool Standart, du kan læse mere her. Så hvis du er til bæredygtig mode og dyrevelfærd, er her din nye bløde bluse.

Garnet er fra UPW, et garnfirma i Hong Kong, der arbejder meget med at udvikle bæredygtige garner. Blusen er strikket i Beijing, hos et firma, ejet af en kvinde, jeg har mødt mange gange, og som jeg har tiltro til, som værende en god arbejdsgiver.

Similiknapperne er nok ikke så miljøvenlige, men lidt sjov skal der være, og så kan de nemt knappes af, og bruges til noget andet, når din bluse en gang om mange år er slidt færdig -og skal til genanvendelse.

Yderligere information

Vægt 04 kg
Farve

Størrelse

,

Andre varer du måske kunne være interesseret