Spar 62%

Ashley Vest – naturhvid

VEST I YAKULD/ULD

Strikvest i eksklusiv yakuld og dyrevelfærds certificeret uld. Vesten har hulmønster og V-hals. Vesten er i one size, og passer perfekt til de kølige dage, over en T-shirt, en skjorte eller bare som en lun kortærmet trøje i sig selv.

Original price was: 1.299,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

På lager

Beskrivelse

OVERSIZE BLØD STRIKKET VEST

Lang strikket oversize vest fra Copenhagen Rags.

Vesten har et fint hulmønster foran, og et lidt “råt look” med vrangsiden udad. Vesten er lækker blød, på grund af det fine yakokse uld, der er i. Kvaliteteten består af 70% RWS certificeret uld (Responsible Wool Standard, som sikre dyrevelfærd) og 30% yakokse-uld.

Få det helt rigtige “morfar” look ved at bruge vesten over en skjorte, en bluse, en kjole eller som en cool top til nederdelen. Vesten er i onesize.

Yakuld er et meget eksklusivt naturmateriale, der på grund af uldens specielle struktur, er ekstra blødt og åndbart. Det er vesten til dig, der vil have det bedste.

Yak uld kommer fra yakoksen, der lever på plateauerne i Himalayabjergene. For at kunne klare vinterens bidende kulde, har yakoksen udviklet en fin underuld, der isolerer den mod de ekstreme kuldegrader. Det er kun denne fine underuld, som anvendes til tekstilproduktion. Underuldens fibre har en diameter på mellem 18 og 20 mikrometer. Til sammenligning ligger kashmir fibre på mellem 12,5 og 19 mikrometer. Yakuldens hårstruktur er anderledes en normal uld, derfor vil den føles blødere end normal uld. Yak uld er 30% varmere end normalt uld og 1,6 gange mere åndbar end kashmir.

Garnet er et restgarn fra et stort modehus, så her får du luksus til en fornuftig og bæredygtig pris. Samtidig er du med til at bekæmpe ressourcespild i modeindustrien, da garnet ellers lå som “dead stock” (et lager som ikke bliver brugt) hos producenten.

Se alle modeller i denne kvalitet her.

Andre varer du måske kunne være interesseret