Spar spar op til 24%

Vintersæt grønt

VINTERSÆT MED KASHMIR

luksus kvalitet i 10% kashmir (cashmere) og 90% super fin merinould. Kradser ikke. RWS certificeret uld.

475,00 kr.1.100,00 kr.

Beskrivelse

SÆT I MERINO/KASHMIR

Sæt med grønt tørklæde enten i oversize eller i ribstrikket, hue og handsker (vælg mellem damestørrelse og herrestørrelse).

Du kan også vælge et sæt med hue og handsker (vælg mellem damestørrelse og herrestørrelse)

Hele sætter er i den blødeste kashmir kvalitet med 10% kashmir og 90% RWS certificeret superfin merinould. Blød og eksklusiv kvalitet.

Aspen oversize tørklæde er unisex og måler 190 cm x 60 cm, så du kan putte dig i det bløde tørklæde eller bruge det som sjal.

Aspen ribtørklæde er både til mænd og kvinder, det måler 180 cm x 26 cm.

Aspen hue/beanie er ribstrikket og kommer med foldet kant, som kan foldes ud, hvis du ønsker en lidt større hue.

Handskerne kommer i en damestørrelse med foldet ribkant og i herrestørrelse uden foldet rib. Da handskerne er produceret i et blødt garn i 100% uld, egner de sig ikke til brug der slider meget, fx. daglig cykling, havearbejde o.l.. Her er det bedre at vælge handsker med kunststof, som er slidstærkt.

Det hele fåes i sort, grøn, marineblå og pink. Se alle modeller her.

Kashmir er underulden fra kashmirgedens hals, og noget af det blødeste uld man kan få, så kombineret med den ekstra fine merinould, får du her et smukt blødt tørklæde, som du kan have glæde af i rigtig mange år. Og så kan det maskinvaskes.

Både kashmir og merinoulden kommer fra dyr der er behandlet forsvarligt. Merinoulden er RWS certificeret, hvilket står for Responsible Wool Standart, du kan læse mere her.

Hvis du er på jagt efter det varmeste af det varme, det mest luksuriøse af luksus, så findes dele af Aspen serien i ren blød yak uld, som er den mest varmeisolerende uld der findes. Se Aspen Yak serien her.

Yderligere information

Vægt 0,6 kg
Sæt

Oversize tørklæde, hue, damehandsker, Oversize tørklæde, hue, herrehandsker, Ribtørklæde, hue, damehandsker, Ribtørklæde, hue, herrehandsker, Hue, damehandsker, Hue, herrehandsker

Andre varer du måske kunne være interesseret